Wat een geluk

Nele Bauwens is terug met een nieuwe solovoorstelling ‘Wat een geluk’. Met nostalgisch gemoed blikt ze terug op haar eerste liefde Ronnie De Sven. Met vuur vertelt ze over haar huidige levensgezel Pièrre. Over zijn glutenallergie en over ’t zat beddeke. Met lichte ergernis heeft ze het over de maandelijks verplichte spaghetti-avonden. En over haar meedogenloze vriendinnen. Die nu allen 2 baby’s op de armen dragen. En luidkeels meezingen met ‘Oya Lélé’ alsof het hun nieuwe levenslied is.

Nele stelt zich luidop vragen, speelt complexloos haar charmes uit en gunt je een blik in haar hart. Met als compagnon de route haar vertrouwde Wurlitzer piano. En een nieuwe reeks zelfgeschreven liedjes en verrassende covers. Reken alvast op een hilarische versie van Paul Severs.
 

'Wat een geluk’, de tweede solovoorstelling van Nele Bauwens.
Verwacht volbloed cabaret, heerlijk verteld, knap geacteerd en voortreffelijk gezongen.

Vanaf 10 november 2017 op tournee.

Met de doordachte combinatie van liedjes en sketches hoort ze eerder thuis in de Nederlandse cabarettraditie. Maar dan met een onmiskenbaar Vlaamse voedingsbodem.
— Het Nieuwsblad ★★★★
De liedjes ontsporen, de romantiek blijkt bedrieglijk. Bauwens speelt met taal en muziek. Ze zingt, brult, huilt, fluistert en doet denken aan Kommil Foo.
— De Standaard ★★★½
Hilarische anekdotes en goed gevonden moppen. En wat is Nele een goeie zangeres!
— Urbanus
 
 

Grote dank aan:
Els Dottermans - Fleur Hendriks - Frank Mercelis
Randall Casaer - Renaat Van Hee - Sophie Arras
Willy Bauwens - Wim Helsen - Vital Baeken